We Moved - This Forum is now Read-Only

Our new community is now available at https://support.submain.com/community/. We will leave historical discussions here in this forum view-only mode for search purposes, but moving forward, please post your questions in the appropriate category in the new community.

  SubMain - CodeIt.Right The First Time!


Support Community for SubMain Products
 Home Products Services Download Purchase Support
in Search
Home Forums Blogs Tutorials/CIR Tutorials/GD Downloads
Welcome to SubMain Community Sign in | Join | Help

Problem with DeploymentItem and SubFolders

Last post 03-01-2011, 10:01 AM by Misha Zhutov (SubMain). 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-01-2011, 1:04 AM 1641

    Problem with DeploymentItem and SubFolders


    I experienced a strange behaviour when using the DeploymentItem-Attribute with subdirectories.

    The following test works with MSTest only, but not with TestMatrix

    [DeploymentItem("TestFiles//SubDirectory//", "./SubDirectory")]
    public void FooTest()

    Changing the DeploymentItem-Attribute to always include the "TestFiles"-subfolder it works with both, MSTest and TestMatrix:

    [DeploymentItem("TestFiles//SubDirectory//", "./TestFiles/SubDirectory")]
    public void FooTest()


  •  03-01-2011, 10:01 AM 1642 in reply to 1641

    Re: Problem with DeploymentItem and SubFolders

    Thank you for reporting issue. Our development team will review and fix it.

    Thank you,
    Misha Zhutov
    http://submain.com - .NET Developer Tools | Microsoft VB MVP
View as RSS news feed in XML
Home |  Products |  Services |  Download |  Purchase |  Support |  Community |  About Us |